Smarta försäkringar för företag och organisationer i Varberg

Fem steg till de bästa försäkringarna.

Vi träffas

Vi träffas på er arbetsplats eller på vårt kontor i Varberg för ett första möte där ni får berätta vad ni har för önskemål och behov gällande försäkringar. Beroende på er verksamhet så finns det många olika typer av försäkringar som kan vara bra eller onödiga. Jag lyssnar och gör en analys över vad det är som ni behöver och vad som kan vara det allra bästa för er verksamhet.

Fullmakt

När vi kommit överens om vad ni vill ha och behöver gällande försäkringar skrivs en fullmakt. Detta är något som Finansinspektionen kräver för att jag ska kunna hjälpa er. Detta för att alla inblandade ska vara på det klara med åtaganden och förväntningar.

Offerterinsamling

Jag har kontakt med en mängd försäkringsbolag och vet deras styrkor och svagheter. I och med detta kan jag på ett mycket professionellt sätt bedöma deras relevans. Jag tycker också att det är helt OK att läsa det finstilta. Det kan vara nog så viktigt.

Vi jämför offerterna

När offerterna kommit in jämför jag de olika erbjudandena och förhandlar åt er för att säkerställa att ni får bästa möjliga pris.

Teckna den bästa försäkringen

När ni känner er nöjda och trygga med förslaget tecknas era försäkringar som passar just er och era behov allra bäst.

Magnus Orsander, Försäkringsmäklare

Magnus Orsander

Jag letar alltid efter de bästa och mest prisvärda sakförsäkringarna. Bra pris är viktig men inte på bekostnad av säkerheten. I första hand har vi ju försäkringar för att kunna känna oss både trygga och bekväma. 

magnus.orsander@forsakringvarberg.se
0703-04 20 17

Vi samarbetar med Magnus Töllborg på Tydliga Partners gällande person- och pensionsförsäkringar.

magnus.tollborg@forsakringvarberg.se
0708-30 20 17

Magnus Töllborg, Försäkringsmäklare

Vi ingår i Sveriges snabbast växande förmedlarorganisation gällande försäkringar; Tydliga. Vi är ca 400 förmedlare utspridda runt om i Sverige.