Smarta försäkringar för företag och organisationer i Varberg

Fem steg till de bästa försäkringarna oavsett om det gäller pensionsförsäkring, livförsäkring eller sakförsäkringar.

1. Vi träffas

Vi träffas på er arbetsplats eller på vårt kontor i Varberg för ett första möte där ni får berätta vad ni har för önskemål och behov gällande försäkringar. Beroende på er verksamhet så finns det många olika typer av försäkringar som kan vara bra eller onödiga. Vi lyssnar och gör en analys över vad det är som ni behöver och vad som kan vara det allra bästa för er verksamhet.

2. Vi får er förtroende

När vi kommit överens om vad ni vill ha och behöver gällande försäkringar. skriver vi en fullmakt. Detta är något som Finansinspektionen kräver för att vi ska kunna hjälpa er. Detta för att alla inblandade ska vara på det klara med åtaganden och förväntningar.

3. Vi tar in offerter

Vi har kontakt med en mängd försäkringsbolag och vet deras styrkor och svagheter. I och med detta kan vi på ett mycket professionellt sätt bedöma deras relevans. Vi tycker också att det är helt OK att läsa det finstilta. Det kan vara nog så viktigt.

4. Vi jämför offerterna

När vi fått in offerterna jämför vi de olika erbjudandena och förhandlar åt er för att säkerställa att ni får bästa möjliga pris.

5. Vi tecknar den bästa försäkringen

När ni känner er nöjda och trygga med förslaget tecknar vi era försäkringar. De livförsäkringar, pensionsförsäkringar och sakförsäkringar som passar just er och era behov allra bäst.

Magnus Töllborg, Försäkringsmäklare

Magnus Töllborg

Jag hjälper företag med pensions och personförsäkringar för ägare och anställda. Många företag är idag felförsäkrade och betalar för höga avgifter och premier för sina försäkringar och pensioner. Mitt jobb är att se över marknaden och erbjuda våra kunder individanpassade lösningar och personlig service.

magnus.tollborg@forsakringvarberg.se
0708-30 20 17

Magnus Orsander

Jag letar alltid efter de bästa och mest prisvärda sakförsäkringarna. Bra pris är viktig men inte på bekostnad av säkerheten. I första hand har vi ju försäkringar för att kunna känna oss både trygga och bekväma. 

magnus.orsander@forsakringvarberg.se
0703-04 20 17

Magnus Orsander, Försäkringsmäklare

Vi ingår i Sveriges snabbast växande förmedlarorganisation gällande försäkringar; Tydliga. Vi är ca 400 förmedlare utspridda runt om i Sverige.