Kontakta oss

Trött på att jämföra försäkringar? Vi har försäkringslösningar för företag och organisationer. Oavsett om det gäller livförsäkringar, sjukförsäkringar, sjukvårdsförsäkringar, pensionsförsäkringar eller sakförsäkringar så kan vi lotsa er till den ultimata lösningen

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt första möte. Vi är era självklara försäkringsmäklare i Varberg.

Du finner våra telefonnummer och e-postadresser nedan.

Magnus Töllborg, Försäkringsmäklare

Magnus Töllborg

Jag hjälper företag med pensions och personförsäkringar för ägare och anställda. Många företag är idag felförsäkrade och betalar för höga avgifter och premier för sina försäkringar och pensioner. Mitt jobb är att se över marknaden och erbjuda våra kunder individanpassade lösningar och personlig service.

magnus.tollborg@forsakringvarberg.se
0708-30 20 17

Magnus Orsander

Jag letar alltid efter de bästa och mest prisvärda sakförsäkringarna. Bra pris är viktig men inte på bekostnad av säkerheten. I första hand har vi ju försäkringar för att kunna känna oss både trygga och bekväma. 

magnus.orsander@forsakringvarberg.se
0703-04 20 17

Magnus Orsander, Försäkringsmäklare

Vi ingår i Sveriges snabbast växande förmedlarorganisation gällande försäkringar; Tydliga. Vi är ca 400 förmedlare utspridda runt om i Sverige.

Regler och villkor

Vilka är våra allmänna villkor? Vilka tillstånd har vi från Finansinspektionen? Nedan finner ni våra allmänna villkor och förköpsinformation som kan vara bra att känna till.

Hittar du inte det du söker? Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna.

Klagomål?

Vi arbetar alltid för att ni som kunder ska vara 100% nöjda. Om ni ändå inte är det vill vi att ni anmälar eventuella klagomål på oss eller vår verksamhet skriftligen till:

Tydliga AB
Klagomålsansvarig
Bergsbovägen 11, 191 35 Sollentuna
klagomalsansvarig@tydliga.se

Alla klagomål besvaras så snart som möjligt.